Triology терапия

TRIOLOGY терапия е с изключителен ефект при инфекции в устната кухина, пародонтит, както и при възпаления и болка, причинени от бактерии, гъбички и други. Изследванията показват уникални резултати от приложението и при хомеопатично лечение на пародонтални джобове. Резултатът е по-бързо лечение, по-малко болка и дискомфорт.

В основата на Triology е Tritiserium, биоактивна формула от витамини, минерали, ензими и антимикробни съставки за хомеопатично лечение на пародонтит. Той съдържа естествени, биологични съставки:

 

  • Пшенична трева – помага за възстановяване на клетките и спиране на болката. Също така спомага за регулиране на pH в устата.
  • Алое Вера – спомага за намаляване на образуването на плака и гингивит. Антисептичните средства, произведени от алое вера са с доказан ефект при елиминирането на инфекции в устата.
  • Масло от сладък бадем – богато на Омега-3. Съвременните проучвания показват, че има антивъзпалителен ефект.
  • Масло от мента – естествен антисептик.
  • Xylitol – редуцира развитието на кариес, плака и зъбен камък.
  • Карбамид пероксид – естествен антисептик.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.