TRIOLOGY Терапия

TRIOLOGY Терапия е терапия с изключителен ефект при инфекции в устната кухина, пародонтоза, както и при възпаления и болка, причинени от бактерии, гъбички и други. Изследванията показват уникални резултати от приложението и при хомеопатично лечение на пародонтални джобове. Резултатът е по-бързо лечение, по-малко болка и дискомфорт.

В основата на Triology е Tritiserium, биоактивна формула от витамини, минерали, ензими и антимикробни съставки за хомеопатично лечение на пародонтоза. Той съдържа естествени, биологични съставки:


  • Пшенична трева – помага за възстановяване на клетките и спиране на болката. Също така спомага за регулиране на pH в устата.
  • Алое Вера – спомага за намаляване на образуването на плака и гингивит. Антисептичните средства, произведени от алое вера са с доказан ефект при елиминирането на инфекции в устата.
  • Масло от сладък бадем – богато на Омега-3. Съвременните проучвания показват, че има анти-възпалителен ефект.
  • Масло от мента – естествен антисептик.
  • Xylitol – редуцира развитието на кариес, плака и зъбен камък.
  • Карбамид пероксид – естествен антисептик.

За да си запишете час за консултация, позвънете на (+359) 2 958 48 41 и и 0886 504 303 или попълнете формата за контакт по-долу.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Препоръки от нашите клиенти

Прочете какво споделят нашите клиенти за екипа и работата на Master Dent

Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.

Петя Цонева

Отличен екип! Много точни и внимателни! Винаги излизам с широка усмивка от Master Dent.

Маргарита Стоева

Wow! Customer service through the roof! Dr Petrov and his assistant Irena are the best I've ever experienced, I've never been to a better dentist! Thank you Dr Petrov and his staff. I will be coming back for many years to come!

Ashraf Darwish

Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! От личен опит мога да потвърдя, че е трудно и отнема време докато един пациент открие правилния екип от лекари, които да се ангажират искрено и да припознаят случая му като важен за тях. В Мастер Дент работят амбицирани и мотивирани личности, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.

А. Цветкова

Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персонално и приятелско отношение с пациента

Д-р Татяна Тасева

Стоматолог Хирург

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, козметичната и имплантологичната стоматология.

Д-р Звездица Накова

Стоматолог

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология.

 

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.