MRC апарат за изправяне на зъби

 
MRC е Myobrace® апарат, който коригира лоши орални навици при подрастващи деца и подобрява развитието на челюстта. Това означава, че ортодонтските проблеми могат да бъдат отстранени много по-рано, отколкото с традиционното ортодонтско лечение и най-често без необходимостта от брекети или екстракции. Естественото развитие на детето с помощта на системата Myobrace® също позволява на децата да развият своя генетичен потенциал.

Екипът на Мастер Дент насърчава ранното лечение и използването на иновативни апарати за лечение на ортодонтски проблеми. Традиционната ортодонтия е насочена към преместване на зъби, докато Myobrace® подобрява оралната среда чрез елиминиране на лошите навици, причиняващи криви зъби. По този начин зъбите са подредени и ефектът се задържа.

Myobrace® апаратите се използват лесно и се носят по един час всеки ден, по време на нормална ежедневна активност и през нощта. Няма болка и стрес. Системата Myobrace® подобрява външния вид на цялото лице и забавното интерактивно лечение насърчава децата да поемат отговорност за коригиране на техните навици.

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.