Излезе на пазара книгата „Нашите зъби – портал към здравето“

Много сме щастливи и горди да ви споделим, че вече може да намерите на пазара книгата „Нашите зъби – портал към здравето“, преведена от френски, на която Д-р Тасева е консултант. Благодарим на издателство Кибеа !

Книгата разказва за „Дентософия“ – иновативна дентална терапия с холистичен подход, която дава възможност на деца и възрастни не само да оправят захапката си, но и да подобрят цялостното си здравословно състояние.
Автор на книгата е Д-р Мишел Монто, който се занимава с „Дентософия“ повече от 25 години и описва невероятните резултати при пациентите си. Д-р Татяна Тасева е ученичка на Д-р Монто и е единственият лекар, практикуващ „Дентософия“ в България.

Можете да намерите „Нашите зъби – Портал към здравето“ в нашия офис или да закупите от всички книжарници, както и онлайн.

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.