Invisalign® – Невидим апарат за изправяне на зъби

Invisalign e невидим апарат за изправяне на зъби. Това е най-новото решение за справяне с неправилно подредените зъби. Invisalign е напълно невидим сет от алайнери (шини), които се сменят периодично на две седмици. Времетраенето на лечението е идивидуално за всеки пациент, средно около година. Изключителното удобство на тази система е, че може да се сваля, за да се храните, да си измиете зъби и да почистите с конец 🙂
Нашата клиника е най-големият представител на Invisalign за България, с най-бързи резултати и най-добра промоционална цена сега. Нашите пациенти променят усмивката си за броени месеци и са изключително доволни от предимствата на Invisalign: бързина, ефективност, удобството, комфорт, незабележимост.

Начало на лечението
Първата стъпка е рентгеновата диагностика. След това се взимат отпечатъци от зъбните редици, които се изпращат в офиса на Invisalign в САЩ. След 1 седмица от там се връща видео презентация (Clincheck) с Invisalign 3D модел на целия процес на изправяне. Можете да видите как изглежда видеото ето тук:

Лечение и наблюдение
Шините се сменят на всеки две седмици в процеса на лечениетo. Контролните прегледи са на всеки 2-3 месеца.

Колко време е необходимо за постигане на перфектна усмивка?
В зависимост от пациента, времето за изправяне на захапката е индивидуално според плана на лечение и броя на шините. Средно отнема около 1-1,5 години, когато шина се носи по две седмици.
Този процес вече може да се ускори 3 пъти и да изправите зъбите си само за няколко месеца (средно от 4 до 6), използвайки най-ефективния и бърз уред в света за ускоряване на ортодонтско лечение AcceleDent® .

invisalign-teeth

invisalign-header

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.