MRC апарат за изправяне на зъби

 

В днешно време при повечето деца се наблюдават изкривяване на зъбите и неправилно развити челюсти. Въпреки, че симптомите за това са видими още на три годишна възраст, зъболекарите обикновено препоръчват да се пристъпи към лечение с брекети и евентуално екстракции, когато детето порасне. Тъй като брекетите са ефективен метод за изправяне на зъби и родителите не са наясно с всички алтернативи, най-често те приемат този професионален съвет и изчакват докато детето им е на 12-14 години. Всички знаем, че това не решава проблема завинаги. След сваляне на брекетите е почти сигурно, че зъбите ще се изкривят отново, особено ако детето не носи ритейнър.

Кривите зъби са симптом, както и предупредителен знак, че челюстта и лицето на детето не се развиват правилно. След повече от 25 години задълбочени изследвания, Myofunctional Research Co. (MRC) доказа защо толкова много деца имат криви зъби. Основните причинители са лоши устни навици като: дишане през уста и неправилно преглъщане, съчетани с мощните сили на бузите, езика и устните. За да се предотвратят по-сериозни проблеми в по-късните години от израстването на детето, тези лоши навици могат и трябва да бъдат лекувани възможно най-рано.

Въз основа на това проучване, Мастер Дент използва различен подход към ортодонтското лечение. MRC е Myobrace® апарат, който коригира лоши орални навици при подрастващи деца и подобрява развитието на челюстта. Това означава, че ортодонтските проблеми могат да бъдат отстранени много по-рано, отколкото с традиционното ортодонтско лечение и най-често без необходимостта от брекети или екстракции. Естественото развитие на детето с помощта на системата Myobrace® също позволява на децата да развият своя генетичен потенциал.

Екипът на Мастер Дент насърчава ранното лечение и използването на иновативни апарати за лечение на ортодонтски проблеми. Традиционната ортодонтия е насочена към преместване на зъби, докато Myobrace® подобрява оралната среда чрез елиминиране на лошите навици, причиняващи криви зъби. По този начин зъбите са подредени и ефектът се задържа.

Myobrace® апаратите се използват лесно и се носят по един час всеки ден, по време на нормална ежедневна активност и през нощта. Няма болка и стрес. Системата Myobrace® подобрява външния вид на цялото лице и забавното интерактивно лечение насърчава децата да поемат отговорност за коригиране на техните навици.

Превенцията на брекетите сега е осъществима възможност. Следващата стъпка за лечение е консултацията, която включва оценка на индивидуалния случай на пациента и образователна презентация.

За да си запишете час за консултация, позвънете на (+359) 2 958 48 41 и и 0886 504 303 или попълнете формата за контакт по-долу.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Препоръки от нашите клиенти

Прочете какво споделят нашите клиенти за екипа и работата на Master Dent

Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.

Петя Цонева

Отличен екип! Много точни и внимателни! Винаги излизам с широка усмивка от Master Dent.

Маргарита Стоева

Wow! Customer service through the roof! Dr Petrov and his assistant Irena are the best I've ever experienced, I've never been to a better dentist! Thank you Dr Petrov and his staff. I will be coming back for many years to come!

Ashraf Darwish

Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! От личен опит мога да потвърдя, че е трудно и отнема време докато един пациент открие правилния екип от лекари, които да се ангажират искрено и да припознаят случая му като важен за тях. В Мастер Дент работят амбицирани и мотивирани личности, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.

А. Цветкова

Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персонално и приятелско отношение с пациента

Д-р Татяна Тасева

Стоматолог Хирург

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, козметичната и имплантологичната стоматология.

Д-р Звездица Накова

Стоматолог

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология.

 

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.