Invisalign

Невидим апарат за изправяне на зъби.

Invisalign e невидим апарат за изправяне на зъби. Това е най-новото решение за справяне с неправилно подредените зъби. Invisalign е напълно невидим сет от алайнери (шини), които се сменят средно на две седмици. Времетраенето на лечението е индивидуално за всеки пациент, средно около година. Invisalign се сваля, така че храненето да е напълно нормално.

Това е най-новото решение за справяне с неправилно подредените зъби. Invisalign е напълно невидим сет от алайнери (шини), които се сменят периодично на 2 седмици. Времетраенето на лечението е индивидуално за всеки пациент, продължителността е средно около година. Изключителното удобство на тази система е, че може да се сваля, за да се храните, да си измиете зъби и да почистите с конец.

Ортодонтско лечение с Invisalign

Invisalign представлява система за ортодонтско лечение, която се състои от невидими прозрачни снемаеми алайнери (шини), изработени индивидуално за всеки пациент. Продължителността на лечението е средно 3-18 месеца, което варира в зависимост от сложността на случая.

Предимства на системата Invisalign:

  • Алайнерите са напълно дискретни и незабележими.
  • Ортодонтското лечение протича по-бързо.
  • Контролните прегледни са на 2-3 месеца, което е много подходящо за пациенти с натоварен график.
  • Няма ограничение в храненето.
  • Алайнерите могат да се свалят и не възпрепятстват поддържането на перфектна орална хигиена.
  • Възможна е онлайн комуникация с лекуващия лекар.

Клинично доказано е, че системата Invisalign работи при всякакъв тип зъбно-челюстни деформации.

Нова технология

Изправете зъбите си без никой да забележи.

Нашата клиника е най-големият представител на Invisalign за България, с най-бързи резултати и най-добра промоционална цена. Досега над 4 милиона пациенти в цял свят са преминали лечение с Invisalign.

Начало на лечението

Първата стъпка е рентгеновата диагностика. След това се взимат отпечатъци от зъбните редици, които се изпращат в офиса на Invisalign в САЩ.

План за лечение

След 1 седмица от лабораторията изпращат план за лечение (виртуален 3D филм), в който можете да видите новата си усмивка. До 2 седмици се изпраща и наборът от прозрачни шини за целия период на лечение.

Лечение и наблюдение

Прозрачните шини се сменят на всеки две седмици в процеса на лечениетo. Контролните прегледи са на всеки 2-3 месеца.

Резултати

Постигане на перфектната усмивка

Времето за изправяне на захапката е индивидуално според плана на лечение и броя на шините. Средно отнема около 1-1,5 години.

Предимства

“Невидимите брекети“

Нашите пациенти променят усмивката си за броени месеци и са изключително доволни от предимствата на Invisalign: бързина, ефективност, удобство, комфорт, незабележимост. 

Ефективни

Още преди Вашето лечение да е приключило, ще започнете да се наслаждавате на по-хубава усмивка. Изправянето на зъбитите Ви ще започне от самото начало.

Бързи

Времетраенето на лечението е индивидуално за всеки пациент. Средно отнема около 1-1,5 години, когато всяка шина се носи по 10 дни.

Прозрачни

Invisalign са напрактика невидими, така че никой да не забележи, че изправяте зъбите си.

Комфортни

Invisalign са изработени от уникален гъвкав и прозрачен материал, носят се невероятно удобно. Те не променят дикцията и чувството за вкус, и могат много лесно да се свалят.

Персонализирани

Вашият стамотолог ще вземе отпечатъци от зъбите Ви и чрез тях Invisalign ще изработи специално за Вас Вашите лични шини за изправяне.

Сваляеми

Invisalign могат да се свалят, когато пожелаете – за да се храните нормално, да пиете и да чистите зъбите си.

Препоръка

Моите впечатления от системата за изправяне на зъби Invisalign

„В България все още няма да намерите много потребителски мнения относно съвременните методи за изправяне на зъбите, затова реших да споделя опита си със системата за изправяне на зъби „Инвизалайн“, както и да благодаря на Д-р Тасева и целия екип на Master Dent за безупречния професионализъм, коректност и изключително добро отношение по време на целия процес на лечение.“

Нагледно

Как работи Invisalign?

Вижте видеото, което показва защо невидимите шини Invisalign са алтернатива на метални брекети и как могат да Ви помогнат да постигнете усмивката, която заслужавате.

Промо

Най-добра цена

 Като най-голям представител на Invisalign за България, в момента нашата клиника предлага Invisalign на промо цена. Запишете си час за консултация на (+359) 2 958 48 41 или 0886 504 303.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.