Inman Aligner

Най-новият апарат за бързо изправяне на зъби.

Inman Aligner е най-новият апарат за бързо и безпроблемно подреждане на зъби в предна зона. Той е идеален както за самостоятелно лечение, така и за основа на последващи манипулации като бондинг и поставяне на фасети. Inman Aligner може да изправи предните зъби само за 6-18 седмици. Идеален е за пациенти, които желаят да подобрят естетиката на усмивката, без да носят скоби за дълъг период от време. Inman Aligner е снемаем, така че пациентите да могат да ядат това, което искат, и да се придържат към обичайната си процедура за хигиена на устната кухина.

Inman Аligner е най-новият апарат за бързо и безпроблемно подреждане на предните 4 зъба (резци). Той е идеален както за самостоятелно лечение, така и за основа на последващи манипулации като бондинг и поставяне на фасети. Inman Aligner може да изправи предните зъби само за 6-16 седмици. Идеален е за пациенти, които желаят да подобрят естетиката на усмивката, без да носят скоби за дълъг период от време. Inman Aligner е снемаем, така че пациентите да могат да ядат това, което искат и да се придържат към обичайната си процедура за хигиена на устната кухина.

Нова технология

Изправете зъбите си за 6-18 седмици.

Нашата клиника е единственият представител на Inman Aligner за България, с най-бързи резултати и най-добра цена. Досега над 20 000 пациенти в цял свят са преминали лечение с Inman Aligner.

Начало на лечението

Нашият сертифициран зъболекар ще Ви консултира относно Inman Aligner. Първата стъпка е рентгеновата диагностика. След това се взимат отпечатъци от зъбните редици.

План за лечение

Вашият Inman Aligner да бъде създаден в лаборатория и изпратен обратно в нашата клиника.

Лечение и наблюдение

Апаратът се носи около 16-20 часа на ден. Контролните прегледи са на всеки 2-3 месеца.

Въпроси и отговори

„Най-бързият апарат“

Нашите пациенти променят усмивката си за броени седмици и са изключително доволни от предимствата на Inman Aligner – кратко време за лечение, подвижен апарат, повече гъвкавост, комфорт, ефективна система за лекуване само с едно устройство.

Какво е Inman Aligner?

Апарат за изправяне на зъби, който е в състояние да изправи предните зъби с прецизност и скорост. Апаратът е отстраняем и е перфектното лечение както за самостоятелно решение, така и за предварително подравняване на зъбите преди по-нататъшно козметично лечение.

 

Удобен ли е за носене Inman Aligner?

При всяко ортодонтско лечение има лек дискомфорт. Това се дължи на голямата промяна, с която трябва да се справи устата Ви. Не само фактът, че зъбите се движат, но също така, че има нещо ново около зъбите Ви. Обикновено всеки дискомфорт се облекчава след няколко дни.

 

Как работи Inman Aligner?

Подравняващият елемент на Inman Aligner е съставен от специално конструирани пружини от никел-титаниева сплав. Те са отговорни за осигуряването на известна сила на приспособленията, които леко се противопоставят едно на друго и натискат зъбите в желаната позиция в процеса. Силата, която се генерира от приспособленията на уреда, е ключовият фактор, който прави Inman Aligner да работи толкова бързо.

 

Колко често трябва да се носи Inman Aligner?

В повечето случаи около 16-20 часа на ден. Не е нужно и не трябва да носите Inman Aligner 24 часа в денонощието. Винаги трябва да го махате, когато се храните. Ако посещавате специално събитие, добре е да махнете апарата, стига да не е за повече от няколко часа.

 

Подходящ ли е за Вас Inman Aligner?

Апаратът за бързо изправяне на зъби Inman Aligner е идеален за хора, които имат изкривяване на предните зъби. Превъзходен е за коригиране на зъбите на тези, които са спрели да носят ритейнери, след като преди това са имали брекети. Може да бъде самостоятелно лечение или да се използва с други козметични услуги като избелване, фурнир или бондинг.

Препоръки

Какво споделят нашите клиенти за нашата работа

„Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.“

– П. Ценова

„Останах изключително доволен от използването на системата за изправяне на зъби „Инвизалайн“. Лечението ми все още не е приключило, но усмивката ми вече е коренно променена и имам много повече самочувствие сега. Благодаря на Д-р Тасева и целия екип на Master Dent за безупречния професионализъм, коректност и изключително добро отношение по време на целия процес на лечение.“

 – М. Иванов

„Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! Бих препоръчала клиника Мастер Дент и Др.Тасева на всички, които имат колебания във връзка с възможни алтернативи за изправяне на зъбите. В клиниката работят едни от най-добрите ортодонти. От личен опит мога да потвърдя, че е трудно и отнема време докато един пациент открие правилния екип от лекари, които да се ангажират искрено и да припознаят случая му като важен за тях. В Мастер Дент работят амбицирани и мотивирани личности, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.“

– А. Цветкова

Нагледно

Как работи Inman Aligner?

Консултация

Усмивката, която заслужавате.

За да разберете дали Inman Aligner e подходящ за Вас, запишете си час за консултация на (+359) 2 958 48 41 и 0886 504 303 или попълнете формата за контакт по-долу. Нашата клиника е единствен представител на Inman Aligner за България.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.