Протези

Протезите се ползват за възстановяване на липсващи зъби, като се задържат в устата от останалите зъби или от меките тъкани около тях. Ако липсват всички зъби, те се задържат само от меките тъкани или от импланти.

Основните предимства на протезите върху импланти са, че значително подобряват дъвкателната способност, подобряват естетичният вид и говора, подобряват самочувствието и качеството на живот. All on 4 протезите се поставят в рамките на същия ден, в който са поставени имплантите или в рамките на следващите 1-2 дни.

Хибридни протези

Хибридните протези се закрепят за зъбни импланти и представляват най-високият клас зъбни протези. Използват се при All-on-4 и  All-on-6 концепциите.

Благодарение на тях пациентът може да притежава естетични, функционални и неподвижни зъби. По същество те реално са  мостове с възможност за сваляне и последващо почистване, което ги причислява към протезите.

Техниката на имплантиранe и протезиране All-on-6 е най-добрата алтернатива при рехабилитация на тотално обеззъбена челюст в съвременната имплатология. Въхру основа от 6 импланта се фиксира хибридната конструкция. По този начин се постигат изключително добри естетични и функционални резултати.

All-on-4 техниката е лечение, при което се поставят 4 импланта в цялата челюст.

Тази концепция е алтернатива при случаи с ниско разположени синуси или липса на достатъчно кост.

Fast & Fixed концепцията е техника за имедиатно протетично възстановяване, която осигурява отлична първична стабилност. Поставят се 6 импланта в горна челюст и 4 в долна, които директно се натоварват с фиксираната конструкция.

Лечението се осъществява в рамките не едно клинично посещение, което осигурява незабавна промяна за рекордно кратко време.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.