Лазерно лечение на заболяване на пародонта (гингивит, пародонтит)

Лазерно лечение на пародонтит е модерен метод, чрез който с помощта на високо енергиен лазер (Nd-Yag) се постига ефективно първично изчистване на възпалената тъкан на венеца. Лазерът въздейства върху анаеробните бактерии в джоба и ги премахва.

Scaling
След лазерната обработка се почиства зъбният камък под и над венците.

Полиране на зъбите
Фина струя полира, избелва и изглажда зъбния емайл.

Periochip
Биоразтворим чип за поставяне в пародонталните джобове, който в продължение на 3 месеца излъчва медикамент Chlorhexidin и лекува джоба в дълбочина.

Микробиологичен тест
Пародонтитът се предизвиква от 5 групи патогенни микроорганизми. Те са грам-отрицателни анаероби и могат да бъдат изследвани и визуализирани с прецизен ДНК тест. Взимането на пробата се извършва с поставяне на стерилен хартиен щифт в зоната на джобовете. След това тя се изпраща в специализирана лаборатория в Германия и резултатите пристигат в рамките на 3-5 работни дни по електронен път.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.