Избелване на венци

Избелване на венците e метод, при който с помощта на високоенергиен лазер се премахват тъмните участъци в областта на венеца. Процедурата се извършва под местна упойка и има незабавен видим резултат. Лазерното избелване на венци е с постоянен ефект и не се налагат допълнителни сесии.

ПРЕДИ

СЛЕД

Потъмняването на венците може да се дължи на различни фактори. Най-честата причина е натрупването на голямо количество меланин. Хората с по-тъмен цвят на кожата са предразположени към натрупване на меланин във венците. Други фактори, водещи до неприятно оцветяване, са пушене, прием на медикаменти и заболяване на венците. Петната могат да бъдат от метал в корона, който по съседство може да „татуира“ меките тъкани, или от амалгамена пломба по съседство.

Пигментацията на венците може да варира от тъмни петна до цялостно оцветяване в кафяв до черен цвят. Лечението също е индивидуално за всеки пациент. При дискомфорт препоръчваме жабурене с GENGIGEL.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.