Дигитален дизайн на усмивка

Процес на създаване на перфектната усмивка

Първа стъпка
Козметична консултация. Това е първата среща с нашия екип, релаксиращ информативен час, в който ще изслушаме Вашите оплаквания, ще Ви предложим възможности за лечение, ще отговорим на Вашите въпроси и ще подготвим дизайна на Вашата усмивка.

Втора стъпка
Дигитален дизайн на усмивката. Прави се дигитална снимка на усмивката и с помощта на интерактивен софтуер се визуализират промените, докато се достигне до идеален резултат.

Трета стъпка
Вече сте готови да тествате новата си усмивка. Това е моментът, в който започвате да носите временния модел, който съответства на дигиталния 3D модел. Правят се корекции, ако са необходими. Целта ни е да стигнем до финален дизайн, който да Ви отива и да придава желаната от Вас красива усмивка.

Четвърта стъпка
Последни детайли. Нашият зъботехник ще направи копие на модела, който вече сте пробвали, а ние ще добавим подходящия цвят, за да завършим Вашата нова усмивка.

За да поддържате Вашата усмивка в най-добра форма, имате нужда от силна и здрава захапка. Само красивият вид не е достатъчен. За да се постигне дълготраен комфорт, зъбите трябва да са изградени в здрава захапка, която позволява свободни дъвкателни движения на челюстта.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.