Дигитално сканиране

Дигиталното сканиране или взимането на електронни дигитални отпечатъци се случва с помощта на високотехнологичния дигитален скенер iTero. Сканирането е бързо, надеждно, комфортно и прецизно като технология за визуализация и има следните предимства.

  • 3D Визуализация – сканираните зъби и устна кухина се показват в реално време с високо качество на 19-инчовия тъчскрийн дисплей.

  • Комфорт и удобство за пациента – за разлика от традиционното вземане на отпечатъци, сканирането с iTero създава удобство за пациента, елиминира дискомфорта и неприятното усещане за гадене и повръщане. При някои пациенти това е единственият възможен начин за взимане на отпечатък.

  • Спестява време.

  • Осъществява директна връзка със зъботехническите лаборатории – iTero образите могат да бъдат изпратени директно до лабораториите, което значително забързва процеса на изработката на поръчките.

  • Точност и прецизност към най-малкия детайл – оптичното и лазерно сканиране елиминира неточностите, създадени при снемането на стандартните отпечатъци.

  • Създаване на дигитален архив.

  • 3D образът може да се използва за дигитално проектиране на усмивка.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.