Упойка с райски газ

Ако ви е страх от игли или изпитвате физически и психически дискомфорт от зъболекарския стол, ви предлагаме нов вид упойка – седация с райски газ. Упойката е ефективна, бърза, помага да се отпуснете, напълно безболезнена, тъй като се вдишва, и има приятен аромат на череша, ванилия, ягода.

Диазотният оксид, известен и като „райски газ“, е химично съединение, оксид на азота с формула N2O. При нормални условия представлява безцветен незапалим газ с приятна сладникава миризма и вкус.

При вдишване предизвиква чувство за еуфория, което е причина и за името „райски газ“. Открит е през 1793г от английският учен Джоузеф Прайстли и вече повече от 150 години се използва в хирургията и денталната медицина (зъболечението) заради своя анестетичен и аналгетичен ефект.

Какви са предимствата?

  • Райският газ действа много бързо – достига до мозъка за 20 секунди, а усещането за отпуснатост и премахването на болката се появяват след 2-3 минути
  • Нивото на упояване може да бъде регулирано от лекуващия стоматолог
  • Докато при други упойки продължителността на действието е конкретна, при райския газ продължителността на действието на упойката може да бъде точно колкото е необходимо за процедурата
  • Има кратко време за възстановяване (3-5 минути) и няма следостатъчен ефект – можете спокойно да шофирате
  • Вдишването на райски газ е напълно безопасно, нетоксично, напълно се елиминира от организма и няма странични ефекти
  • Не са необходими никакви инжекции – в случай на страх от игли, упойката с райски газ е подходяща за вас

За да си запишете час за консултация, позвънете на (+359) 2 958 48 41 и и 0886 504 303 или попълнете формата за контакт по-долу.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Препоръки от нашите клиенти

Прочете какво споделят нашите клиенти за екипа и работата на Master Dent

Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.

Петя Цонева

Отличен екип! Много точни и внимателни! Винаги излизам с широка усмивка от Master Dent.

Маргарита Стоева

Wow! Customer service through the roof! Dr Petrov and his assistant Irena are the best I've ever experienced, I've never been to a better dentist! Thank you Dr Petrov and his staff. I will be coming back for many years to come!

Ashraf Darwish

Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! От личен опит мога да потвърдя, че е трудно и отнема време докато един пациент открие правилния екип от лекари, които да се ангажират искрено и да припознаят случая му като важен за тях. В Мастер Дент работят амбицирани и мотивирани личности, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.

А. Цветкова

Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персонално и приятелско отношение с пациента

Д-р Татяна Тасева

Стоматолог Хирург

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, козметичната и имплантологичната стоматология.

Д-р Звездица Накова

Стоматолог

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология.

 

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.