Таопач (изправяне на гърба с микролазер и светлина)

Taopatch® е медицинско патентовано нанотехнологично устройство, което комбинира акупунктура чрез микролазер със светлинна терапия и се използва за изправяне на гърба.

Апликаторът/пластирът Taopatch® се прилага в определени точки на тялото – акупунктурни, улавяйки топлината от тялото я преобразува в импулси на много слаба светлина, която след това се излъчва към конкретните точки.

Тези пластири стимулират централната нервна система и подобряват комуникацията й с останалата част от тялото.

Чрез Taopatch® се работи върху различни симптоми като:

  • подобряване на стойката;
  • подобряване на баланса и гъвкавостта на тялото;
  • повишаване на спортните постижения;
  • засилване на фокуса и концентрацията;
  • намаляване на стреса и безпокойството;
  • намаляване на хроничните болки;
  • подобряване на съня;
  • засилване на имунитета;
  • бързо мускулно, ставно и костно възстановяване.

Д-р Тасева е високо квалифициран специалист, сертифициран в Италия, за апликаторите Таопач. При интерес от Ваша страна ще Ви обясни подробно ползите от използването на Таопач и ще Ви отговори на всички възникнали въпроси, за да имате по-здрав и по-пълноценен живот без болка и дискомфорт.

Cpъбcĸият тeниcиcт Hoвaĸ Джoĸoвич зaпиca имeтo cи в иcтopиятa нa тeниca, ĸaтo cпeчeли peĸopдния 23-ти тypниp oт Гoлeмия шлeм нa Oтĸpитoтo пъpвeнcтвo нa Фpaнция в Πapиж. Джoĸoвич споделя в множество интeрвюта, чe тoвa e „нaй-гoлямaтa тaйнa в ĸapиepaтa мy“ и чe бeз ycтpoйcтвoтo нe би пocтигнaл тoвa, ĸoeтo e пocтигнaл в пpoфecиoнaлeн плaн.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.