Плазмолифтинг

Плазмолифтингът е революционен метод в медицината, при който се използва обогатена на тромбоцити кръвна плазма. Инжектирането на по-висока концентрация тромбоци стамулира инициирането на естествен възстановителен процес, поради което методът се прилага успешно за регенерация, стягане, освежаване и подмладяване на кожата. Тя става по-еластична и плътна. Клетките нормализират метаболизма и функциите си. Бръчките намаляват, тъмните кръгове под очите избледняват, тенът се изравнява и освежава, а хиперпигментациите изчезват.

Методът се прилага успешно в различни зони – кожата на лицето, шията, деколтето, околоочния контур и др.

С времето остаряването на кожата е свързано с нарушаване на микроциркулацията, поради увреждане на най-малките съдове. Това води до нарушен приток на необходими вещества и кислород за правилното функциониране на клетките – кожата става суха, постепенно изтънява и се отпуска, а бръчките се задълбочават и се появяват нови.

Плазмата съдържа 90% вода и 10% биологично активни вещества като протеини, аминокиселини, витамини, минерали, ензими, хормони, фактори на растежа и хранителни вещества – глюкоза и липиди. При инжектирането й се освобождават множество естествени растежни фактори, които стимулират клетъчното възстановяване.

Плазмолифтингът е единственият метод, който води до изграждане на нова, здрава, плътна и подмладена тъкан.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.