Клиника за иновативно и комплексно стоматологично лечение

MASTER DENT

Професионално цялостно лечение в спокойна и приятелска среда

Като пациент в стоматологична клиника Master Dent получавате професионално и адекватно цялостно лечение, което протича в спокойна, приятелска среда, която предразполага към отпускане. Рецепцията ни разполага с удобни кресла, в които може да прочетете интересна статия за зъбите, да разгледате списания на различна тематика, докато се наслаждавате на отпускаща музика.

В детския ни кът има разнообразни игри, детски филми и играчки за децата. При всяко посещение те получават различни подаръци и научават полезна информация за това как да се грижат за зъбите си сами.

Ние вярваме, че оформяйки красиви и естествено изглеждащи усмивки по индивидуален дизайн, активно насърчаваме оралното здраве. Екипът ни от млади професионалисти покрива всички аспекти на денталната практика, като поддържа високо ниво на професионализъм с посещение на специализирани симпозиуми и обучения, запознаващи ги с най-новите постижения.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персонално и приятелско отношение с пациента

Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.