Клиника за иновативно и комплексно стоматологично лечение

Професионално цялостно лечение в спокойна и приятелска среда

Като пациент в стоматологична клиника Master Dent получавате професионално и адекватно цялостно лечение, което протича в спокойна, приятелска среда, която предразполага към отпускане. Рецепцията ни разполага с удобни кресла, в които може да прочетете интересна статия за зъбите, да разгледате списания на различна тематика, докато се наслаждавате на отпускаща музика.

В детския ни кът има разнообразни игри, детски филми и играчки за децата. При всяко посещение те получават различни подаръци и научават полезна информация за това как да се грижат за зъбите си сами.

Ние вярваме, че оформяйки красиви и естествено изглеждащи усмивки по индивидуален дизайн, активно насърчаваме оралното здраве. Екипът ни от млади професионалисти покрива всички аспекти на денталната практика, като поддържа високо ниво на професионализъм с посещение на специализирани симпозиуми и обучения, запознаващи ги с най-новите постижения.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.