Изправяне на зъби

Изправяне на зъби е коригиране на завъртяни и криви зъби и поставянето им в правилна зъбно-челюстна позиция.

Методи за изправяне на зъби

Invisalign e невидим апарат за изправяне на зъби. Това е най-новото решение за справяне с неправилно подредените зъби. Invisalign е напълно невидим сет от алайнери (шини), които се сменят средно на две седмици. Времетраенето на лечението е индивидуално за всеки пациент, средно около година. Invisalign се сваля, така че храненето да е напълно нормално.

 Естетични и метални брекети

Естетичните брекети са изработени от композитен материал. Те са прозрачни и се сливат с цвета на зъбите, което ги прави по-малко забележими.

Металните брекети са по-популярни и са изключително здрави. Те се изработват от различни благородни и неблагородни сплави.

Inman Аligner е най-новият апарат за бързо и безпроблемно подреждане на предните 4 зъба (резци). Той е идеален както за самостоятелно лечение, така и за основа на последващи манипулации като бондинг и поставяне на фасети. Inman Aligner може да изправи предните зъби само за 6-16 седмици. Идеален е за пациенти, които желаят да подобрят естетиката на усмивката, без да носят скоби за дълъг период от време. Inman Aligner е снемаем, така че пациентите да могат да ядат това, което искат и да се придържат към обичайната си процедура за хигиена на устната кухина.

Функционални апарати – Тези апарати са най-ефективни по време на растеж. Това са ортодонтски апарати, които коригират междучелюстните съотношения и по този начин подобряват профила и лицевата естетика на пациента. Те подпомагат и подобряват процесите на преглъщане, дишане и сън, също така повишат и нивото на енергия. Функционалните апарати се използват и за изправяне на зъби – този процес е по-бърз при децата, поради момента на растеж, в който зъбите са по-податливи на корекция.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.