Избелване на зъби

Избелване на зъби със системата за дълбоко избелване KöR Whitening

Здравите зъби с възрастта или при употребата на кофеинови напитки, вино, пушене, пожълтяват. След прилагането на терапия за избелване на зъбите, те придобиват светъл и свеж вид. В последствие може да поддържате усмивката си с избелващ лак или гел.

Избелване на зъбите е процедура по промяна на цвета на зъбите. Всеки зъб включва в себе си различни органични молекули (в това число и антибиотици от групата на тетрациклините), които със своя характерен цвят водят до общия жълт/жълто-кафяв нюанс на зъба. С избелването на зъбите се постига по-светъл, блестящ оттенък, който прави усмивката привлекателна и лъчезарна.

Избелване на потъмнели умъртвени зъби се постига чрез поставяне на избелващ гел в зъба. След няколко дни процедурата може да се повтори до постигане на крайния резултат.

Д-р Тасева прави избелване на зъбите в продължение на години, но подобно на много стоматолози и пациенти, тя е била разочарована, че не винаги се постига желаният резултат, а дори понякога пациентът чувства болка по време на избелване. След голямо проучване, Д-р Тасева откри системата за избелване KöR Whitening. Тя е безспорно най-ефективната система създавана досега. В действителност това е единствената система, способна да избелите дори тетрациклин-оцветени зъби за кратък период от време. Това преди се считаше за невъзможно.

А кое е най-хубавото? С лесна поддръжка в домашни условия зъбите остават бели за постоянно. Може да имате красиви бели зъби завинаги и то без да се лишавате от любимите си храни и напитки, като кафе, чай и дори червено вино.

  • Перманентно избелване, без да се влияе от консумация на кафе, чай и червено вино.
  • Ниска до нулева чувствителност.
  • Единствената система, която избелва терациклин-оцветени зъби.
  • 100% безопасна за зъбите и венците.

Ако искате наистина бели зъби, избелване със системата KöR Whitening е най-доброто решение. Нашата клиника е единствената в България, която предлага най-надеждната и ефективна избелваща система, разбработена до сега.

Нашите отговори на най-задаваните от Вас въпроси

Подробна информация относно избелването на зъби със системата KöR Whitening

Защо избелващата система KöR работи толкова добре?

Тя възстановява способността на Вашите зъби да абсорбират кислород. Избелващият гел съдържа кислород, който навлиза дълбоко в зъба, разрушавайки молекулите на цветните петна.

Безопасно ли е?

Да! Продуктът е клинично тестван. Прилаган е на милиони пациенти, без да увреди техните зъби и венци.

Има ли значение на колко години съм?

Идеалната възраст за избелване на зъби е 14 години. Колкото “по-млади“ са зъбите, толкова по-добре се избелват. KöR обаче, може да избели изключително добре зъбите Ви, дори да сте на 90 години.

Ще изглеждат ли зъбите ми неестествено бели?

Не. Истинските зъби не могат да изглеждат неестествени. Ако някога сте виждали нереално бели зъби, то това вероятно са били фасети или корони.

Пушенето, кафето, чаят и червеното вино могат ли да намалят ефекта от избелването?

С лесна поддръжка в домашни условия, храни и напитки няма да влияят на белите Ви зъби.

Как работи избелващата система?

С Вашият зъболекар ще изберете коя система KöR е подходяща за Вас. Ще носите шините вкъщи, докато спите, 2 седмици. В зависимост от желания резултат, може да направите 1-2 избелвания в денталния офис.

Колко време трае ефектът от избелването?

За разлика от другите избелващи средства, с лесна поддръжка в домашни условия, ефектът от избелването ще бъде постоянен.

Има ли болка или дискомфорт?

След дълги години клинични проучвания и тестове, KöR разработиха система, която в повечето случаи не предизвиква чувствителност. Ако има такава, то тя е минимална.

Колко бели ще станат зъбите ми?

KöR избелва зъбите драматично, често пъти с до 16 нюанса. Дори тетрациклин-оцветените зъби могат да бъдат избелени значително.

Ще се избелят ли и моите корони и фасети?

Не. Ако имате такива във фронталната зона, вероятно ще се наложи да ги смените след избелването.

Причиняват ли дискомфорт избелващите шини?

Не. Те са тънки и удобни, дори ще забравите, че са в устата Ви. Няма опасност избелващият гел да изтече от тях през нощта.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Нашият блог с полезни съвети

Ние държим клиентите ни да са добре информирани

Сънна апнея

Сънна апнея

Сънната апнея е нарушение на съня, при което дишането многократно спира и започва. Ако хъркате силно и се чувствате уморени, дори и след сън цяла нощ, вие вероятно имате сънна апнея. Сънната апнея може да засегне всеки, дори деца.Има два основни вида сънна...

повече информация
Ксилитол

Ксилитол

Ксилитолът е натурален заместител на захарта и клинично доказан враг на бактериите. Той се екстрахира главно от царевични кочани. Други естествени източници на ксилитол са сливите, ягодите и малините. Той разполага с 40% по-малко калории от захарта. Само 1/3 от...

повече информация
DVI Израел

DVI Израел

DVI е най-голямата безплатна стоматологична клиника в Израел, предлагаща зъболечение на най-високо ниво, благодарение на зъболекари доброволци от всички краища на света. От 1980 година насам DVI предлага безплатна стоматологична помощ в Ерусалим на деца и младежи в...

повече информация
Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.