Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персоналното отношение и приятелските взаимоотношения с нашите пациенти.
Заедно създаваме план на лечение, който отговаря на Вашите желания и възможности.

Д-р Татяна Тасева

Лекар по дентална медицина

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Член на AACD (Американската академия по козметична стоматология), AAID (Американската академия по имплантологична стоматология), Българското пародонтално общество, СБЗ (Сдружението на Българските Зъболекари). Д-р Татяна Тасева е единственият български стоматолог преминал изпита на AACD. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, имплантологичната и козметичната стоматология.

Д-р Звездица Накова

Лекар по дентална медицина

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология. Член на БАЕС (Българска Академия по Естетична Стоматология). Посещава специализирани курсове по естетичната и козметична стоматология.

Д-р София Илиева

Лекар по дентална медицина

Д-р София Илиева е дипломиран лекар по дентална медицина в Медицински Университет в София. Тя подхожда с изключителен професионализъм и перфекционизъм в работата си.  Интересите й са насочени към пародонтологията, естетичната стоматология и ендодонтията. В свободното си време обожава да пътува и да опознава различни култури. От ранна детска възраст е отдадена на спорта, като се е занимавала активно с плуване, фитнес и катерене. Обича адреналина и екстремните изживявания.

Д-р Георги Тасков

Лекар по дентална медицина

Д-р Георги Тасков е дипломиран лекар по дентална медицина в Медицински университет в София. Има интереси в областта на пародонтологията, ендодонтията и естетичната стоматология. В свободното си време обича да тренира, да пътува и да готви паста за любими хора. Основната му цел е да дава усмивки на хората. 

Снежана Стоичкова

Дентален асистент

Велина Белчева

Дентален асистент

Велина Цанова

Дентален асистент

Анна-Мария Сълева

Дентален асистент

Милена Миладинова

Офис мениджър

Моника Дамянова

Офис мениджър

Ралица Алексиева

Офис мениджър

Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим

* Прочетох и се съгласявам с:

(+359) 2 958 48 41 | София, бул. България 49

 

Последвайте ни в социалните мрежи

ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕФИКАСНО

Ние ценим Вашето здраве и затова може да разчитате на първокласно лечение, високотехнологично оборудване и индивидуален подход в приятелска обстановка.

УСЛУГИ

Master Dent предлага професионално комплексно стоматологично лечение. На първо място ценим Вашето време, затова сме стриктни и точни с изпълнението на поетите ангажименти.

МОТО

Мотото ни е да бъдем професионалисти и съвместно с пациентите ни да изградим индивидуален план на лечение.