Високотехнологични анализи

VELscope
Папилома вирусът, причинител на рака на матката на шийката, е и причинител на по-голямата част на преканцерозите и канцерозите на устната лигавица. Към рисковата група спада цялото сексуално активно население. Диагностиката би могла да спаси човешки живот.

Nd-YAG парадонтален лазер
Това е високо енергиен специализиран лазер с оптичен накрайник, който ефикасно лекува пародонтозата и възпалените меки тъкани.

MicroIdent
Пародонтозата се предизвиква от 5 групи патогенни микроорганизми. Те са грам-отрицателни анаероби и могат да бъдат изследвани и визуализирани с прецизен ДНК тест. Взимането на пробата се извършва с поставяне на стерилен хартиен щифт в зоната на джобовете. След това тя се изпраща в специализирана лаборатория в Германия и резултатите пристигат в рамките на 3-5 работни дни по електронен път.

Diagnodent
Това е флуорисцентен лазерен метод за ранна диагностика на кариес и подвенечен зъбен камък, който открива кариеса под повърхността на зъба, което няма как да се осъществи с класическите сонда и огледало. Апаратът печели приз за иновационен продукт за 2005.

Rayimage
Дигиталната рентгенова диагностика е модерен метод за изследване на ставите, синусите, костите и зъбите. Лъчението е няколко пъти по-малко от стандартната снимка. Образите са дигитални и могат да се съхраняват и да бъдат изпратени по електронен път.

Shade X
Определяне на цвят на зъбите с помощта на лазер. Това е специализиран лазер, който ни помага, да определим цветовия нюанс на зъбите. Това прави нашата дигитална комуникация с лабораторията бърза и ефективна.

Почистване на зъбен камък
Пародонталната подготовка (почистване на зъбен камък под и над венеца) се постига с едно посещение, с помощта на лазер, ултразвук и полирен душ. Процедурата завършва с калциева и флуорна терапия.

Er-YAG лазер
Лазерно лечение на кариес без упойка. Високоенергийният Er-YAG лазер изключително ефективно лекува кариес. Лъчът, насочен към кариозната маса избирателно атакува и изпарява само поразената от бактерии зона. Ефектът се постига чрез изпаряване на молекулата на H2O и е почти безболезнено. Лазерът стерилизира зоната, до която се докосва.

Озонова терапия за кариес
Озонът унищожава бактериите, предизвикващи кариозния процес в зъба. След дезинфекция с озон върху зъба може да се постави силант (при деца) или реставрация (при възрастни пациенти).

Лаборатория
За прецизността на нашата работа, както и за крайния резултат, ни помага високо-технологичната лаборатория, с която си партнираме. Там се изработват дигитални модели на зъбите и под микроскоп се проверява качеството на готовите конструкции.

Лечение на корена под микроскоп
За да можем внимателно да огледаме корените на зъбите използваме специализиран стоматологичен микроскоп. С негова помощ бихме могли да диагностицираме пукнатини и перфорации. Наблюдаваната зона се увеличава до 16 пъти, което помага за ваденето на счупени инструменти от кореновите канали.

За да си запишете час за консултация, позвънете на (+359) 2 958 48 41 и и 0886 504 303 или попълнете формата за контакт по-долу.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Препоръки от нашите клиенти

Прочете какво споделят нашите клиенти за екипа и работата на Master Dent

Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.

Петя Цонева

Отличен екип! Много точни и внимателни! Винаги излизам с широка усмивка от Master Dent.

Маргарита Стоева

Wow! Customer service through the roof! Dr Petrov and his assistant Irena are the best I've ever experienced, I've never been to a better dentist! Thank you Dr Petrov and his staff. I will be coming back for many years to come!

Ashraf Darwish

Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! От личен опит мога да потвърдя, че е трудно и отнема време докато един пациент открие правилния екип от лекари, които да се ангажират искрено и да припознаят случая му като важен за тях. В Мастер Дент работят амбицирани и мотивирани личности, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.

А. Цветкова

Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персонално и приятелско отношение с пациента

Д-р Татяна Тасева

Стоматолог Хирург

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, козметичната и имплантологичната стоматология.

Д-р Звездица Накова

Стоматолог

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология.

 

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.