MRC апарат за изправяне на зъби

 
MRC е Myobrace® апарат, който коригира лоши орални навици при подрастващи деца и подобрява развитието на челюстта. Това означава, че ортодонтските проблеми могат да бъдат отстранени много по-рано, отколкото с традиционното ортодонтско лечение и най-често без необходимостта от брекети или екстракции. Естественото развитие на детето с помощта на системата Myobrace® също позволява на децата да развият своя генетичен потенциал.

Екипът на Мастер Дент насърчава ранното лечение и използването на иновативни апарати за лечение на ортодонтски проблеми. Традиционната ортодонтия е насочена към преместване на зъби, докато Myobrace® подобрява оралната среда чрез елиминиране на лошите навици, причиняващи криви зъби. По този начин зъбите са подредени и ефектът се задържа.

Myobrace® апаратите се използват лесно и се носят по един час всеки ден, по време на нормална ежедневна активност и през нощта. Няма болка и стрес. Системата Myobrace® подобрява външния вид на цялото лице и забавното интерактивно лечение насърчава децата да поемат отговорност за коригиране на техните навици.

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим