Invisalign® – Невидим апарат за изправяне на зъби

Invisalign e невидим апарат за изправяне на зъби. Това е най-новото решение за справяне с неправилно подредените зъби. Invisalign е напълно невидим сет от алайнери (шини), които се сменят периодично на две седмици. Времетраенето на лечението е идивидуално за всеки пациент, средно около година. Изключителното удобство на тази система е, че може да се сваля, за да се храните, да си измиете зъби и да почистите с конец 🙂
Нашата клиника е най-големият представител на Invisalign за България, с най-бързи резултати и най-добра промоционална цена сега. Нашите пациенти променят усмивката си за броени месеци и са изключително доволни от предимствата на Invisalign: бързина, ефективност, удобството, комфорт, незабележимост.

Начало на лечението
Първата стъпка е рентгеновата диагностика. След това се взимат отпечатъци от зъбните редици, които се изпращат в офиса на Invisalign в САЩ. След 1 седмица от там се връща видео презентация (Clincheck) с Invisalign 3D модел на целия процес на изправяне. Можете да видите как изглежда видеото ето тук:

Лечение и наблюдение
Шините се сменят на всеки две седмици в процеса на лечениетo. Контролните прегледи са на всеки 2-3 месеца.

Колко време е необходимо за постигане на перфектна усмивка?
В зависимост от пациента, времето за изправяне на захапката е индивидуално според плана на лечение и броя на шините. Средно отнема около 1-1,5 години, когато шина се носи по две седмици.
Този процес вече може да се ускори 3 пъти и да изправите зъбите си само за няколко месеца (средно от 4 до 6), използвайки най-ефективния и бърз уред в света за ускоряване на ортодонтско лечение AcceleDent® .

invisalign-teeth

invisalign-header

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримBy using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.