Invisalign

Невидим апарат за изправяне на зъби.

Това е най-новото решение за справяне с неправилно подредените зъби. Invisalign е напълно невидим сет от алайнери (шини), които се сменят периодично на две седмици. Времетраенето на лечението е идивидуално за всеки пациент, продължителността е средно около година. Изключителното удобство на тази система е, че може да се сваля, за да се храните, да си измиете зъби и да почистите с конец.

Нова технология

Изправете зъбите си без никой да забележи.

Нашата клиника е най-големият представител на Invisalign за България, с най-бързи резултати и най-добра промоционална цена. Досега над 4 милиона пациенти в цял свят са преминали лечение с Invisalign.

Начало на лечението

Първата стъпка е рентгеновата диагностика. След това се взимат отпечатъци от зъбните редици, които се изпращат в офиса на Invisalign в САЩ.

План за лечение

След 1 седмица от лабораторията изпращат план за лечение (виртуален 3D филм), където можете да видите новата си усмивка. До 2 седмици се изпраща и набора от прозрачни шини за целия период на лечение.

Лечение и наблюдение

Прозрачните шини се сменят на всеки две седмици в процеса на лечениетo. Контролните прегледи са на всеки 2-3 месеца.

Резултати

Постигане на перфектната усмивка

Времето за изправяне на захапката е индивидуално според плана на лечение и броя на шините. Средно отнема около 1-1,5 години. Този процес може да се ускори 3 пъти и да изправите зъбите си само за няколко месеца (средно от 4 до 6), използвайки най-ефективния и бърз уред в света за ускоряване на ортодонтско лечение AcceleDent®

Предимства

«Невидимите брекети»

Нашите пациенти променят усмивката си за броени месеци и са изключително доволни от предимствата на Invisalign: бързина, ефективност, удобство, комфорт, незабележимост.

Ефективни

Още преди вашето лечение да е приключило, ще започнете да се наслаждавате на по-хубава усмивка. Изправянето на зъбитите ви ще започне от самото начало.

Бързи

Времетраенето на лечението е идивидуално за всеки пациент. Средно отнема около 1-1,5 години, когато всяка шина се носи по две седмици.

Прозрачни

Invisalign са напрактика невидими, така че никой да не забележи, че изправяте зъбите си.

Комофортни

Invisalign са изработени от уникален гъвкав и прозрачен материал, носят се невероятно удобно. Те не променят дикцията и чувството за вкус, и могат много лесно да се свалят.

Персонализирани

Вашият стамотолог ще вземе отпечатъци от зъбите ви и чрез тях Invisalign ще изработи специално за вас вашите лични шини за изправяне.

Сваляеми

Invisalign могат да се свалят, когато пожелаете – за да се храните нормално, да пиете, да си чистите зъбите и по други поводи.

Препоръка

Моите впечатления от системата за изправяне на зъби Инвизалайн.

В България все още няма да намерите много потребителски мнения относно съвременните методи за изправяне на зъби, за това реших да споделя опита си със системата за изправяне на зъби „Инвизалайн“, както и да благодаря на Д-р Тасева и целия екип на Master Dent за безупречния професионализъм, коректност и изключително добро отношение по време на целия процес на лечение.

По-долу може да намерите отговорите на често задавани въпроси във връзка с лечението с Инвизалайн, от които аз имах нужда, когато започнах лечението.

Нагледно

Как работи Invisalign?

Вижете видеото, което показва защо невидимите шини Invisalign са алтернатива на метални брекети и как могат да ви помогнат да постигнете усмивката, която заслужавате.

Промо

Най-добра цена.

Като най-голям представител на Invisalign за България, в момента нашата клиника предлага Invisalign на промо цена. Запишете си час за консултация на (+359) 2 958 48 41 или 0888 931 082.

Въпроси

Ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.