Inman Aligner

Най-новият апарат за бързо изправяне на зъби.

Inman Aligner е най-новият апарат за бързо и безпроблемно подреждане на зъби в предна зона. Той е идеален както за самостоятелно лечение, така и за основа на последващи манипулации като бондинг и поставяне на фасети. Inman Aligner може да изправи предните зъби само за 6-18 седмици. Идеален е за пациенти, които желаят да подобрят естетиката на усмивката, без да носят скоби за дълъг период от време. Inman Aligner е снемаем, така че пациентите да могат да ядат това, което искат, и да се придържат към обичайната си процедура за хигиена на устната кухина.

Нова технология

Изправете зъбите си за 6-18 седмици.

Нашата клиника е единственият представител на Inman Aligner за България, с най-бързи резултати и най-добра цена. Досега над 20 000 пациенти в цял свят са преминали лечение с Inman Aligner.

Начало на лечението

Нашият сертифициран зъболекар ще ви консултира относно Inman Aligner. Първата стъпка е рентгеновата диагностика. След това се взимат отпечатъци от зъбните редици.

План за лечение

Вашият Inman Aligner да бъде създаден в лаборатория и изпратен обратно в нашата клиника.

Лечение и наблюдение

Апаратът се носи около 16-20 часа на ден. Контролните прегледи са на всеки 2-3 месеца.

Въпроси и отговори

«Най-бързият апарат»

Нашите пациенти променят усмивката си за броени седмици и са изключително доволни от предимствата на Inman Aligner – кратко време за лечение, подвижен апарат, повече гъвкавост, комфорт, ефективна система за лекуване само с едно устройство.

Какво е Inman Aligner?

Апарат за изправяне на зъби, който е в състояние да изправи предните зъби с прецизност и скорост. Апаратът е отстраняем и е перфектното лечение както за самостоятелно решение, така и за предварително подравняване на зъбите преди по-нататъшно козметично лечение.

Как работи Inman Aligner?

Подравняващият елемент на Inman Aligner е съставен от специално конструирани пружини от никел-титаниева сплав. Те са отговорни за осигуряването на известна сила на приспособленията, които леко се противопоставят едно на друго и натискат зъбите в желаната позиция в процеса. Силата, която се генерира от приспособленията на уреда, е ключовият фактор, който прави Inman Aligner да работи толкова бързо.

Подходящ ли е за вас Inman Aligner?

Апаратът за бързо изправяне на зъби Inman Aligner е идеален за хора, които имат изкривяване на предните зъби. Превъзходен е за коригиране на зъбите на тези, които са спрели да носят ретейнери, след като преди това са имали брекети. Може да бъде самостоятелно лечение или да се използва с други козметични услуги като избелване, фурнир или бондинг.

Удобен ли е за носене Inman Aligner?

При всяко ортодонтско лечение има лек дискомфорт. Това се дължи на голямата промяна, с която трябва да се справи устата ви. Не само фактът, че зъбите се движат, но също така, че има нещо ново около зъбите ви. Обикновено всеки дискомфорт се облекчава след няколко дни.

Колко често трябва да се носи Inman Aligner?

В повечето случаи около 16-20 часа на ден. Не е нужно и не трябва да носите Inman Aligner 24 часа в денонощието. Винаги трябва да го махате, когато се храните. Ако посещавате специално събитие, добре е да махнете апарата, стига да не е за повече от няколко часа.

Каква е цената на Inman Aligner?

Inman Aligner е един от най-рентабилните опции за изправяне на зъби. Възможно е разходите за лечение да варират в зависимост от сложността на случая и количеството посещения, които ще бъдат необходими по време на лечението.

Препоръки

Какво споделят нашите клиенти за нашата работа.

Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.

Петя Ценова

Останах изключително доволен. Лечението ми все още не е приключило, но усмивката ми вече е коренно променена и имам много повече самочувствие сега. Благодаря на Д-р Тасева и целия екип на Master Dent за безупречния професионализъм, коректност и изключително добро отношение по време на целия процес на лечение.

Мариян

Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! Бих препоръчала клиника Мастер Дент и Др.Тасева на всички, които имат колебания във връзка с възможни алтернативи за изправяне на зъбите. В клиниката работят едни от най-добрите ортодонти, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.

А. Цветкова

Нагледно

Как работи Inman Aligner?

Вижете видеото, което показва как Inman Aligner може да ви помогне да постигнете усмивката, която заслужавате.

Консултация

Усмивката, която заслужавате.

За да разберете дали Inman Aligner e подходящ за вас, запишете си час за консултация на (+359) 2 958 48 41 и 0888 931 082 или попълнете формата за контакт по-долу. Нашата клиника е единствен представител на Inman Aligner за България.

Пишете ни

Ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.