Импланти

Поставянето на импланти е модерен начин за заместване на липсващи зъби. Имплант, който е направен от титан се поставя на мястото, където се е намирал зъбa. След като напълно се интегрира към костта, върху него може да се поставят корона или мост, които заменят липсващия зъб. Обикновено се чака 3-4 месеца. Най-бързо се поставят импланти на мястото на зъбите при едновременно вадене на корените и имплантиране в едно и също посещение.


Имплант

All-on-4® имплантиране

Минимално инванзивно решение с фиксирано възстановяване на цяла челюст

All-on-4® е най-доброто решение за цялостно възстановяване на челюст, използвайки наклонени импланти.
През 1998г. Д-р Пауло Мало успешно лекува първия пациент с All-on-4® имплантиране. Оттогава стотици хиляди пациенти са имплантирани с импланти Nobel Biocare. Д-р Тасева е сертифициран имплантолог и е преминала курс за All-on-4® имплантиране при Д-р Пауло Мало през 2010г.

За да си запишете час за консултация, позвънете на (+359) 2 958 48 41 и и 0888 931 082 или попълнете формата за контакт по-долу.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Препоръки от нашите клиенти

Прочете какво споделят нашите клиенти за екипа и работата на Master Dent

Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.

Петя Цонева

Отличен екип! Много точни и внимателни! Винаги излизам с широка усмивка от Master Dent.

Маргарита Стоева

Wow! Customer service through the roof! Dr Petrov and his assistant Irena are the best I've ever experienced, I've never been to a better dentist! Thank you Dr Petrov and his staff. I will be coming back for many years to come!

Ashraf Darwish

Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! От личен опит мога да потвърдя, че е трудно и отнема време докато един пациент открие правилния екип от лекари, които да се ангажират искрено и да припознаят случая му като важен за тях. В Мастер Дент работят амбицирани и мотивирани личности, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.

А. Цветкова

Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персонално и приятелско отношение с пациента

Д-р Татяна Тасева

Стоматолог Хирург

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, козметичната и имплантологичната стоматология.

 

Д-р Звездица Накова

Стоматолог

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология.

 

Д-р Даниела Парушева

 Стоматолог

 

Д-р Ивайло Петров

Стоматолог

Д-р Ивайло Петров е завършил Факултета по Дентална Медицина в София. Член е на Българска Академия по Естетична Стоматология и БЗС. Работи в областта на протетичната и естетична стоматология.

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.