Изправяне на зъби

Изправянето на зъби е коригиране на завъртяни и криви зъби и поставянето им в правилна зъбно-челюстна позиция.

Методи за изправяне на зъби

Invisalign e невидим апарат за изправяне на зъби. Това е най-новото решение за справяне с неправилно подредените зъби. Invisalign е напълно невидим сет от алайнери (шини), които се сменят периодично на две седмици. Времетраенето на лечението е идивидуално за всеки пациент, средно около година. Invisalign се сваля, така че храненето да е улеснено.

]

Естетични и метални брекети
Inman Аligner
Функционални апарати

За да си запишете час за консултация, позвънете на (+359) 2 958 48 41 и и 0888 931 082 или попълнете формата за контакт по-долу.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Препоръки от нашите клиенти

Прочете какво споделят нашите клиенти за екипа и работата на Master Dent

Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.

Петя Цонева

Отличен екип! Много точни и внимателни! Винаги излизам с широка усмивка от Master Dent.

Маргарита Стоева

Wow! Customer service through the roof! Dr Petrov and his assistant Irena are the best I've ever experienced, I've never been to a better dentist! Thank you Dr Petrov and his staff. I will be coming back for many years to come!

Ashraf Darwish

Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! От личен опит мога да потвърдя, че е трудно и отнема време докато един пациент открие правилния екип от лекари, които да се ангажират искрено и да припознаят случая му като важен за тях. В Мастер Дент работят амбицирани и мотивирани личности, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.

А. Цветкова

Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персонално и приятелско отношение с пациента

Д-р Татяна Тасева

Стоматолог Хирург

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, козметичната и имплантологичната стоматология.

Д-р Звездица Накова

Стоматолог

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология.

Д-р Захари Симов

Стоматолог

Д-р Захари Симов завършва с отличие факултета по дентална медицина в София през 2011. Член е на БЗС (Български зъболекарски съюз).

Д-р Ивайло Петров

Стоматолог

Д-р Ивайло Петров е завършил Факултета по Дентална Медицина в София. Член е на Българска Академия по Естетична Стоматология и БЗС. Работи в областта на протетичната и естетична стоматология.

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим