Избелване на зъби

Избелване на зъби със системата за дълбоко избелване KöR Whitening

Здравите зъби с възрастта или употребата на кофеинови напитки, вино, пушене, пожълтяват. След прилагането на терапия за избелване на зъбите, те придобиват светъл и свеж вид. В последствие може да поддържате усмивката си с избелващ лак или гел.

Избелване на зъби е процедура по промяна на цвета на зъбите. Всеки зъб включва в себе си различни органични молекули (в това число и антибиотици от групата на тетрациклините), които със своя характерен цвят водят до общия жълт/жълто-кафяв нюанс на зъба. С избелването на зъбите се постига по-светъл, блестящ оттенък, който прави усмивката привлекателна и лъчезарна.

Избелване на потъмнели умъртвени зъби се постига чрез поставяне на избелващ гел в зъба. След няколко дена процедурата може да се повтори до постигане на крайния резултат.

Д-р Тасева прави избелване на зъбите в продължение на години, но подобно на много стоматолози и пациенти, тя е била разочарована, че не винаги се постига желаният резултат, а дори понякога пациентът чувства болка по време на избелване. След голямо проучване, д-р Тасева откри системата за избелване KöR Whitening. Тя е безспорно най-ефективната система създавана досега. В действителност това е единствената система способна да избелите дори тетрациклин оцветени зъби за кратък период от време. Това преди се считаше за невъзможно.

А кое е най-хубавото? С лесна поддръжка в домашни условия, зъбите остават бели за постоянно. Може да имате красиви бели зъби завинаги – и то без да се лишавате от любимите си храни и напитки, като кафе, чай и дори червено вино! Ако сте били разочаровани от резултатите в миналото или сте чакали правилната система да дойде – имаме ново чудо за вас!

  • Перманентно избелване, без да се влияе от консумация на кафе, чай и червено вино.
  • Ниска до нулева чувствителност.
  • Единствената система, която избелва терациклин-оцветени зъби.
  • 100% безопасна за зъбите и венците.

Ако искате наистина бели зъби, избелване със системата KöR Whitening е най-доброто решение! Нашата клиника е единствената в България, която предлага най-надеждната и ефективна избелваща система, разбработена до сега.

Нашите отговори на най-задаваните от Вас въпроси

Подробна информация относно избелването на зъби със системата KöR Whitening

Защо избелващата система KöR работи толкова добре?

Тя възстановява способността на Вашите зъби да абсорбират кислород. Избелващият гел съдържа кислород, който навлиза дълбоко в зъба, разрушавайки молекулите на цветните петна.

Безопастно ли е?

Да! Продуктът е клинично тестван. Прилаган е на милиони пациенти без да увреди техните зъби и венци.

Има ли значение на колко години съм?

Идеалната възраст за избелване на зъби е 14 години. Колкото ‘по-млади’са зъбите, толкова по-добре се избелват. KöR обаче, може да избели изключително добре зъбите Ви дори да сте на 90 години.

Ще изглеждат ли зъбите ми неестествено бели?

Не. Истинските зъби не могат да изглеждат неестествени. Ако някога сте виждали нереално бели зъби, то това вероятно са били фасети или корони.

Пушенето, кафето, чаят и червеното вино могат ли да намалят ефекта от избелването?

С лесна поддръжка в домашни условия, храни и напитки няма да влияят на белите Ви зъби.

Как работи избелващата система?

С Вашият зъболекар ще изберете коя система KöR е подходяща за Вас. Ще носите шините вкъщи докато спите 2 седмици. В зависимост от желания резултат, може да направите 1-2 избелвания в денталния офис.

Колко време трае ефекта от избелването?

За За разлика от другите избелващи средстава, с лесна поддръжка в домашни условия, ефектът от избелването ще бъде постоянен.

Има ли болка или дискомфорт?

След дълги години клинични проучвания и тестове KöR разработиха система, която в повечето случаи не предизвиква чувствителност. Ако има такава, то тя е минимална.

Колко бели ще станат зъбите ми?

KöR избелва зъбите драматично, често пъти до 16 нюанса. Дори тетрациклин оцветените зъби могат да бъдат избелени значително.

Ще се избелят ли и моите корони и фасети?

Не. Ако имате такива във фронталната зона, вероятно ще се наложи да ги смените след избелването.

Причиняват ли дискомфорт избелващите шини?

Не. Те са тънки и удобни, дори ще забравите, че са в устата Ви. Няма опастност избелващият гел да изтече от тях през нощта.

За да си запишете час за консултация, позвънете на (+359) 2 958 48 41 и и 0886 504 303 или попълнете формата за контакт по-долу.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Препоръки от нашите клиенти

Прочете какво споделят нашите клиенти за екипа и работата на Master Dent

Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.

Петя Цонева

Отличен екип! Много точни и внимателни! Винаги излизам с широка усмивка от Master Dent.

Маргарита Стоева

Wow! Customer service through the roof! Dr Petrov and his assistant Irena are the best I've ever experienced, I've never been to a better dentist! Thank you Dr Petrov and his staff. I will be coming back for many years to come!

Ashraf Darwish

Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! От личен опит мога да потвърдя, че е трудно и отнема време докато един пациент открие правилния екип от лекари, които да се ангажират искрено и да припознаят случая му като важен за тях. В Мастер Дент работят амбицирани и мотивирани личности, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.

А. Цветкова

Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персонално и приятелско отношение с пациента

Д-р Татяна Тасева

Стоматолог Хирург

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, козметичната и имплантологичната стоматология.

Д-р Звездица Накова

Стоматолог

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология.

 

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.