Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персоналното отношение и приятелските взаимоотношения с нашите пациенти.
Заедно създаваме план за лечение, който отговаря на Вашите желания и възможности.

Д-р Татяна Тасева

Д-р Татяна Тасева

Стоматолог Хирург

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Член на AACD (Американската академия по козметична стоматология), AAID (Американската академия по имплантологична стоматология), Българското пародонтално общество, БЗС (Български зъболекарски съюз), СБЗ (Сдружението на Българските Зъболекари). Д-р Татяна Тасева е единственият български стоматолог преминал изпита на AACD. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, имплантологичната и козметичната стоматология.

Д-р Звездица Накова

Д-р Звездица Накова

Стоматолог

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология. Член на Български Зъболекарски Съюз и БАЕС (Българска Академия по Естетична Стоматология). Посещава специализирани курсове по естетичната и козметична стоматология.

Д-р Даниела Парушева

Д-р Даниела Парушева

Стоматолог

Д-р Даниела Парушева завършва Факултета по Дентална Медицина в София през 2015 г. Член е на Български Зъболекарски Съюз. Има интереси в естетичната стоматология, в ендодонтията и пародонтологията. Посещава редица специализирани курсове по естетична стоматология и ендодонтия. 

Д-р Ивайло Петров

Д-р Ивайло Петров

Стоматолог

Д-р Ивайло Петров завършва Факултета по Дентална Медицина в София през 2012. Член на БАЕС (Българска Академия по Естетична Стоматология) и БЗС (Български Зъболекаски Съюз). Като студент посещава допълнителни курсове в областта на протетичната и естетична стоматология. Редовно посещава специализирани ендодонтски курсове и курсове свързани с естетични възстановявания. Срещата на Д-р Петров с Д-р Тасева спомага за ежедневно развитие на неговите знания и способности в областта на пародонтологичната и хирургична дентална медицина.

Д-р Иван Ханджийски

Д-р Иван Ханджийски

Oртодонт

Д-р Ханджийски завършва Факултета по Дентална Медицина в София през 2008. Носител е на престижната награда Златен Хипократ за 2008. Член на БЗС (Български Зъболекарски Съюз), БОО (Българско ортодонско общество). Той е с интереси в областта на ортодонтията. Преминал е през курс по Ендодонтия на Д-р Бергман, курс по Физиотерапия с отличен успех, Курс по Сървременна ортодонтия на Д-р Винсент Кокич младши, Курс по Bioprogressive therapy in orthodontics на Д-р Оперман

Бианка Маринова

Бианка Маринова

Стоматологичен Асистент

Снежана Стефанова

Снежана Стефанова

Стоматологичен асистент

Велина Белчева

Велина Белчева

Стоматологичен асистент

Цеци Дочевска

Цеци Дочевска

Стоматологичен Асистент

Велина Цанова

Стоматологичен Асистент

Милена Миладинова

Милена Миладинова

Офис мениджър

Моника Дамянова

Моника Дамянова

Офис мениджър

Танер Тасим

Танер Тасим

Техническа поддръжка

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.