Дигитален дизайн на усмивка

Процес на създаване на перфектната усмивка

Дизайн на усмивката

Първа стъпка
Козметична консултация. Това е първата среща с нашият екип, релаксиращ информативен час, в който ще изслушаме Вашите оплаквания, ще Ви предложим възможности за лечение, ще отговорим на Вашите въпроси и ще подготвим дизайна на Вашата усмивка.

Втора стъпка
Дигитален дизайн на усмивката. Прави се дигитална снимка на усмивката и с помощта на интерактивен софтуер се визуализират промените докато се достигне до идеален резултат.

Трета стъпка
Вече сте готови да тествате новата си усмивка. Това е момента, в който започвате да носите временния модел, който съответства на дигиталния 3D модел. Правят се корекции ако са нобходими. Целта ни е да стигнем до финален дизайн, който да Ви отива и да придава желаната от Вас красива усмивка.

Четвърта стъпка
Последни детайли. Нашият зъботехник ще направи копие на модела, който вече сте пробвали, а ние ще добавим подходящия цвят, за да завършим Вашата нова усмивка.

За да поддържате Вашата усмивка в най-добра форма имате нужда от силна и здрава захапка. Само красивия вид не е достатъчен. За да се постигне дълготраен комфорт, зъбите трябва да са изградени в здрава захапка, която позволява свободни дъвкателни движения на челюстта.

За да си запишете час за консултация, позвънете на (+359) 2 958 48 41 и и 0886 504 303 или попълнете формата за контакт по-долу.

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Професионални стоматологични услуги

Иновативни методи и средства за диагностика, лечение, превенция и профилактика

Препоръки от нашите клиенти

Прочете какво споделят нашите клиенти за екипа и работата на Master Dent

Пиша ви най-вече, за да ви благодаря за отличната работа по моите зъби и по тези на съпруга ми. Вашият висок професионализъм, перфекционизъм, мило отношение, коректност и не на последно място – позитивизъм, ви издигат високо над равнището на обикновените стоматолози. Приятната обстановка, хубавата музика и симпатичните ви екипи също допринесоха за задоволството ни.

Петя Цонева

Отличен екип! Много точни и внимателни! Винаги излизам с широка усмивка от Master Dent.

Маргарита Стоева

Wow! Customer service through the roof! Dr Petrov and his assistant Irena are the best I've ever experienced, I've never been to a better dentist! Thank you Dr Petrov and his staff. I will be coming back for many years to come!

Ashraf Darwish

Отлично отношение и безкомпромисно следване на поставените цели! От личен опит мога да потвърдя, че е трудно и отнема време докато един пациент открие правилния екип от лекари, които да се ангажират искрено и да припознаят случая му като важен за тях. В Мастер Дент работят амбицирани и мотивирани личности, които вместо да констатират проблемите, могат и ви предлагат реални и конкретни решения.

А. Цветкова

Нашият екип от професионалисти

Ние държим на персонално и приятелско отношение с пациента

Д-р Татяна Тасева

Стоматолог Хирург

Д-р Татяна Тасева е избрана за стоматолог на годината за 2006. Експерт в областта на пародонтологията, естетичната, козметичната и имплантологичната стоматология.

Д-р Звездица Накова

Стоматолог

Д-р Звездица Накова завършва Факултета по Дентална Медицина в Пловдив през 2009. Д-р Накова е с интереси в областта на пародонтологията, естетичната и хирургична стоматология.

 

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговоримИзползвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.